KFK i Ebeltoft – DDGU DT 2012 #1

En lille gruppe KFK’ere repræsenterede klubben ved årets første afdeling af DDGU Danish Tour, som i weekenden blev afviklet på den nye bane i Ebeltoft. Undertegnede, Morten K,  havde fornøjelsen af at have Morten Ivø, Peter Reinhold og Claes Philip med i bilen til Ebeltoft fredag, mens Lykke og Allan havde taget bussen. Vi nød allesammen en forberedelse fredag aften på den stærkt kuperede bane (en anelse mere 3D end det banekort jeg selv havde været ansvarlig for at rentegne) – i stiv kuling direkte fra Ebeltoft Vig.  Der blev krydset fingre for at vinden ville lægge sig bare en anelse lørdag – men nogen havde vist slacket lidt der.

For vi var dårligt kommet ud af dynerne lørdag morgen, før vi ud af vinduet kunne observere en mindre snestorm af den vandrette variation.

Sneen holdt dog op – midlertidigt skulle det vise sig – i tide til spillermøde og turneringsstart. Vind var der dog stadig rigeligt af. Så efter at have kylet det meste af det understabile i baggerummet var der lagt op til en spændende dag i Ebeltofts bakker.

Og spændende blev det. Specielt hul 9 blev der bandet og svovlet af, efterhånden som spillerne erfarede at der bestemte man ikke nødvendivis helt selv hvad der foregik. 2 meter putts blev forvandlet til 10 meter returputts og det der var værre. Undertegnede havde selv fornøjelsen af at spille hullet halvvejs på den første runde – i snestormen, der nu var vendt tilbage med uformindsket kraft – med en passende snemand som resultat. 🙂
Derfra begyndte det dog at blive en anelse bedre. Vinden tog kun meget langsomt af – men solen begyndte i stigende grad at vise sig, så det var en noget mere fornøjelig tur (vejrmæssigt ihvertfald) rundt på banen på anden runde. Og finalerne blev spillet i noget der rent faktisk mindede om dejligt vejr. 🙂

Morten Ivø gik ind i finalen i Master rækken, omkring 20 kast efter nr 1, Martin Frederiksen – og det var trods alt mere end der kunne hentes på de sidste 9 huller. Og på sidste hul måtte han sågar afhænde andenpladsen.
Jeg havde efter en noget speget første runde (se ovennævne snemand) fået sneget mig tilbage til en finaleplads, der dog skulle holdes fast i igennem sudden death med Joakim Bank Lauridsen. Den holdt jeg fast i lige frem til kurven på første hul, hvor en par ikke var nok efter et godt udlæg fra min partner på dødsgangen. Lykke var i finalen hos damerne, hvor Iben Blaabjerg dog trak fra, så også her led drømmen om guld til KFK en stille død.  Claes Philip fik også placeret sig lige inden for præmierrækkerne i Open, som delt med to andre spillere gav ham hele 23 kroner at snolde for på turen hjem over broen. 🙂
Vi fik dog en enkelt førsteplads med hjem, da Allan med 1,21m tog CTP hjem for spillerne på gul tee.

Resultaterne kan I se i detaljer her, men vigtigst af alt, så tror jeg de fleste af os havde en god tur til det jydske og en øget værdsættelse af de små briser vi til tider kan have i Valbyparken. 🙂 Tak til TD’en Martin Spliid for et fint arrangement, tak til alle de dejlige mennesker der deltog og tak til mine passagerer for god ro og orden.

/Morten K

This entry was posted in Københavns Frisbee Klub and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.