Arrangementer / Booking

Arrangementer / Booking
Valbyparkens discgolfbane bliver flittigt brugt til mange typer arrangementer lige fra KFKs (København Frisbee Klubs) regelmæssige træning og match, bookede arrangementer fra firmaer eller privatpersoner, skoleklasser eller ungdomsskoler der vil prøve nye sportsgrene, samt store og små turneringer. Kort sagt en bane der bliver brugt af alle, unge som gamle, hvilket også er årsagen til at Discgolf i Valbyparken var nomineret til byens sport på aok.dk

DiscGolf i Valbyparken
Vil du have en oplevelse med venner, familie eller skoleklassen?
Skal firmaet på en anderledes udflugt eller savner du et sjovt indslag til polterabenden? -Så tag en runde DiscGolf.

Til et DiscGolf-arrangement kan alle være med, kvinder, mænd og børn over ca. 10 år. Du skal ikke være superatlet, men det anbefales at du har et par gode sko på!

Tidsplan
Vi starter med en kort introduktion til kasteteknik, spillet og reglerne. De næste ca. 1½ time går vi en runde på 9 huller fra rød tee.
Under runden følger instruktøren med og giver gode råd.

Pris

Prisen er 100 kr. per person, dog minimum 800 kr.
Arrangementet inkluderer:

  • Præmie(r): Der er mindst 1 professionel GolfDisc i præmie. Hvis I er mange deltagere er der naturligvis flere præmier.
  • Leje af professionelle GolfDiscs til alle deltagere
  • Scorekort og blyanter
  • Løn til instruktøren

Tid
Varigheden er i alt ca. 2 timer (max.).

Kontakt
Du kan kontakte Søren Ivø som er den arrangementsansvarlige, hvis du er interesseret i et arrangement.

Skrædersy dit arrangement
Hvis du har andre ideer til dit arrangement, så kontakt os, så prøver vi at opfylde dine ønsker.

Du kan også selv nemt udvide dit arrangement med et besøg på Café Rosenhaven (75 meter fra hul 1), se åbningstider og menuen her (www.caferosenhaven.dk) . Du kan også medbringe en madkurv og spise ved et bordene i Valbyparkens smukke grønne områder. Hvis du vil grille, så er der opstillet flere permanente grills til fri afbenyttelse (medbring selv kul) og der er monteret holdere til engangsgrills på parkens borde.

 

Comments are closed.